Deputatul Florin Gheorghe vrea modificarea examenului pentru obținerea permisului de conducere. „Este nevoie de o mai mare îndemânare la volan”

Deputatul constănțean Florin Gheorghe (PSD) a depus un proiect legislativ menit să modifice dar, mai ales, să înăsprească modalitatea de obținere a permisului de conducere.

Florin Gheorghe susține că este nevoie de „o mai mare îndemânare la volan” și de „o responsabilitate mai mare pe şosea”. Acesta vorbește de patru probe, iar picarea oricăreia dintre ele ar duce la reluarea întregii proceduri.

„În această săptămână am depus un proiect de lege, prin care, obținerea permisului de conducere să se obțină parcurgând mai multe etape. Astfel, examenul pentru obținerea permisului de conducere va cuprinde patru probe: sala, poligon, conducere pe timp de zi, conducere pe timp de noapte. Dacă se pică oricare probă, se reia de la zero întreg examenul. Vor fi păreri pro și contra, sunt pregătit pentru asta, dar o mai temeinica cunoaștere a regulilor de circulație , o mai mare îndemânare la volan, responsabilitate mai mare pe şosea, poate salva vieți”, a spus, miercuri, Florin Gheorghe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*