Deputatul Florin Gheorghe își anunță prioritățile legislative pentru sesiunea de toamnă

La începutul sesiunii parlamentare de toamnă, ultima din această legislatură, deputatul constănțean Florin Gheorghe (PSD) anunţă depunerea unui nou set de iniţiative legislative.

Am avut mai multe succese legislative notabile printre care aş enumera legiferarea, pentru prima dată, a acvaculturii marine în România, creşterea transparenţei achiziţiilor publice sau creşterea calităţii în construcţii. Aceste realizări îmi dau curajul ca, la finalul primului mandat de deputat, să depun la Camera Deputaţilor un nou set de iniţiative legislative, care să le arate celor care şi-au învestit încrederea în mine şi m-au ales faptul că mi-am făcut datoria aşa cum m-am angajat în anul 2012. Aşa cum am procedat de fiecare dată când am înaintat propuneri legislative, după depunerea lor, voi invita la discuţii cât mai mulţi actori instituţionali, pentru că proiectele propuse de mine trebuie construite alături de cei care vor trebui să le şi implementeze”, a spus Florin Gheorghe.

Locuințe pentru tineri și colectarea diferențiată a deșeurilor!

Deputatul constănțean oferă şi câteva detalii despre iniţiativele sale:

La începutul acestei sesiuni le voi depune şi săptămâna viitoare vor fi accesibile spre consultare pe pagina electronică a Camerei Deputaţilor. Una dintre iniţiative se referă la înfiinţarea unui program care să sprijine construirea de locuinţe pentru tineri, în special pentru tinerii care vor să se stabilească în mediul rural sau în oraşe mici şi vor să activeze profesional în învăţământ sau sistemul de sănătate. Un proiect vizează un sistem modern, stimulativ, de colectare diferenţiată a deşeurilor/ambalajelor, astfel încât să scăpăm şi de munţii de gunoaie, dar să şi transpunem o directivă europeană uitată de Guvern prin sertare. O altă iniţiativă urmăreşte creşterea numărului de ore de educaţie fizică din învăţământul preuniversitar, într-o formă în care sper să umplem stadioanele de copii. (…) Voi mai depune, de asemenea, o modificare la unul dintre articolele legii privind alegerea autorităţilor publice locale, care îşi propune să înlăture definitiv fraudarea proceselor electorale”, a mai adăugat Florin Gheorghe.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *