Deputatul de Constanța, Remus Cernea, lipsă de respect pentru cei care muncesc: a intrat cu câinele pe plajă

Excentricul deputat al județului Constanța, în care calcă numai când are chef, Remus Cernea, a comis-o din nou. Fiind un obișnuit al contestării legilor care nu îi convin, întrucât oricine nu este de acord cu opiniile domniei sale este un „extremist”, „retrogad”, „înapoiat”, „intolerant”, „medieval” ș.a.m.d., Remus Cernea a vizitat municipiul Constanța zilele trecute. Într-o postare pe Facebook, viitorul fost parlamentar a apelat la o nouă stratagemă lacrimogenă, neștiind faptul că opiniile sale au încălcat (din nou) legea. Așa cum reiese din fotografiile sale, s-a jucat cu un câine pe plajă.

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (ABADL) trage adeseori semnale de alarmă turiştilor care se vor bucura de litoralul românesc şi le reaminteşte că „este interzis accesul persoanelor însoţite de animale pe plajele Mării Negre, precum şi circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje”.

ABADL anunță că încearcă conştientizarea constănţenilor şi turiştilor în urma numeroaselor situaţii de tipul celor prezentate mai sus având în vedere amploarea fenomenului şi gestionarea dificilă a acestuia.

CITEȘTE ȘI:

Vești bune pentru profesori: plata diferențelor salariale cuvenite din perioada 2008 – 2011, aprobată de Parlament. Deputatul de Constanța, Remus Cernea, s-a opus!

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei. Suntem convinși că deputatul nu va risca în realitate nici o amendă, întrucât ABADL ne vorbește deja de „gestionarea dificilă”, iar deputatul Remus Cernea oricum nu pune prea mult preț pe legile țării, ci doar pe cele care îi convin.

13179287_10153474525941175_6318073917001077496_n

 

 

1 Comment

  1. ARTICOLUL 16 Constitutia Romaniei
    (1) Cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și
    fără discriminări.
    (2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*