Deputatul Crușoveanu (PNL), la 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România: „Un moment istoric semnificativ care a cerut eforturi, sacrificii și viziune! Elitele vremii au demonstrat curaj și angajament față de aspirațiile naționale”

Astăzi, dobrogenii de pretutindeni sunt în sărbătoare: marcăm 145 de ani de la revenirea provinciei la România. Cu acest prilej, deputatul liberal constănțean Marian Crușoveanu a transmis faptul că trebuie „să cultivăm respectul reciproc, prietenia și armonia între diferitele comunități, astfel încât să continuăm să construim Dobrogea puternică și unită!”:

„Revenirea Dobrogei la România, în anul 1878, a fost, într-adevăr, un moment istoric semnificativ care a cerut eforturi, sacrificii și viziune. Elitele vremii au jucat un rol crucial în această perioadă, demonstrând curaj și angajament față de aspirațiile naționale. La 145 de ani de la acest moment istoric, sărbătorim această zi importantă și este, cu siguranță, oportun să reflectăm asupra rolului crucial pe care l-a avut aducerea Dobrogei sub aripa României. Totodată, trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a păstra și promova această bogăție culturală și istorică pentru viitoarele generații. Să cultivăm respectul reciproc, prietenia și armonia între diferitele comunități, astfel încât să continuăm să construim Dobrogea puternică și unită!”, a transmis deputatul Crușoveanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *