Spread the love

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat, în cursul zilei de luni, 16 martie a.c., faptul că au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias (PNL Constanța).

Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare.

Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților.

„Recomandăm tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile”, au precizat reprezentanții sursei citate.

La nivelul județului Constanța, la ora 18:00, situația se prezenta astfel:

  • 972 în autoizolare
  • 11 cazuri confirmate.

Pe același subiect:

Klaus Iohannis: „Am decretat STARE DE URGENȚĂ pentru 30 de zile pe întreg teritoriul României”

România a ajuns la 168 de infectați cu coronavirus. CONSTANȚA: 11 cazuri confirmate

Huțucă (PNL Constanța), testat de coronavirus: NEGATIV!

PNL pregătește Guvernul de… IZOLARE NAȚIONALĂ! Senatorul Chițac, testat de coronavirus: POZITIV! Orban se autoizolează, anchetă epidemiologică la Parlament

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *