Demonstrație de forță a lui Gâju, la Cumpăna. Țuțuianu l-a băgat în corzi pe vicepremierul Suciu: „Promiteți constănțenilor că vor avea un stadion nou, cu numele lui Gheorghe Hagi!”

Primăria Cumpăna a inaugurat, joi, Complexul Sportiv Sfântul Nicolae, un proiect de peste 3 milioane de euro. Cu acest prilej, a fost o mare înghesuială politică, participând ministrul Educației, Ecaterina Andronescu; Ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Daniel Suciu; Constantin-Bogdan Matei, Ministrul Tineretului şi Sportului; Dumitru Daniel Botănoiu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale; Manuela Irina Pătrășcoiu, director general al Companiei Naţionale de Investiţii; Claudiu Coadă, director general adjunct A.F.I.R.; Doina Stăiculescu, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Aglomerația a fost sesizată și de Suciu, care a precizat că insistențele primarului Mariana Gâju au făcut ca „un sfert de Guvern să fie azi la Cumpăna ca să facă bine”.

Mai puțin bine s-a simțit tocmai Suciu, care a fost abordat vehement de Țuțuianu. În prezența Regelui fotbalului românesc și spre satisfacția lui Făgădău, Țuțuianu i-a cerut lui Suciu să promită că, la Constanța, vom avea un stadion nou, denumit Gheorghe Hagi.

„Vin cu plăcere de fiecare dată la Cumpăna, pentru că știu că aici e un om deosebit, o prietenă foarte bună și un primar destoinic. Doamna primar, vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut, pentru tot ceea ce faceți în Cumpăna, succes în continuare! Vă spun sincer că mi-aș dori ca măcar jumătate din primarii din România să fie de capacitatea doamnei Gâju și măcar în jumătate din comunele din România să avem competiții de asemenea anvergură! Doamna primar, considerați cererea aprobată și vreau să amintesc și o rugăminte mai veche: clubul sportiv Victoria va avea și autocar! (…) Profit de prezența domnilor miniștri! Domnule vicepremier Daniel Suciu: suportul necesar pentru a avea și la Constanța un stadion nou, care să poarte numele Gheorghe Hagi! Vă rog să promiteți în fața constănțenilor!”, a spus Țuțuianu.

De voie, de nevoie, Suciu a luat microfonul și… a promis!

„Cu domnul Gigă Hagi, în următoarea oră, cred că o să purtăm o discuție și așa cum am spus de Cazinou, în februarie, când nimeni nu m-a crezut, o să spun și despre stadion și sper de data aceasta să mă creadă și constănțenii! Da, eu când promit și fac!”, a spus Suciu.

Poate cea mai neinspirată intervenție a aparținut Ecaterinei Andronescu. Ministrul, încercând să forțeze o glumă, s-a adresat lui Făgădău, susținând că „ar trebui să vă temeți”, ca nu cumva „Constanța să devină un cartier al Cumpenei”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *