Demolările continuă! Primăria Constanța: Peste două mii de garaje din municipiu, dărâmate și transformate în parcări

Vești bune pentru șoferi? Primăria Municipiului Constanța anunță, miercuri, că a început lucrările de amenajare a unei noi parcări în cartierul Inel II, în perimetrul delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității, Dreptății și Dumitru Marinescu. Mai exact, vorbim despre o parcare care vine în continuarea celei din jurul Școlii generale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, unde au fost date în folosință peste 200 de locuri de parcare. Și aici locurile de parcare vor fi amenajate în locul zecilor de garaje ce au fost demolate de curând.

Potrivit Primăriei Constanța, în această perioadă se derulează lucrările de infrastructură – a fost decopertat asfaltul, a fost curățat terenul – urmând ca în perioada următoare să fie turnat covorul asfaltic, iar parcarea să fie marcată corespunzător, spun reprezentanții Primăriei Constanța. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare. Amintim că Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje.

„Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș. Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis cei de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *