Delicoti, anunț apocaliptic: „Am fost NEVOIȚI să luăm o hotărâre prin care primăria își va RESTRUCTURA activitatea. Solicit Guvernului să aloce fonduri pentru supraviețuire!”

În această seară, Consiliul Local Poarta Albă a fost nevoit să aprobe o Hotărâre prin care Primăria comunei își va restructura activitatea, anunță primarul localității, Vasile Delicoti. Astfel, a fost aprobată modificarea organigramei ce prevede restructurarea unor posturi din Primărie.

„A fost necesară adoptarea acestei Hotărâri de Consiliul Local deoarece Guvernul PSD a alocat comunei Poarta Albă cu 1,5 milioane de lei mai puțin decât în 2018 și a transferat, totodată, o cheltuială de un milion de lei, reprezentând indemnizațiile persoanelor cu handicap și salariile însoțitorilor persoanelor cu handicap”, a explicat Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă.

Printre alții, vor părăsi primăria Poarta Albă un asistent medical comunitar, absolut necesar pentru că activa în cartierul „Via” unde nu există un cadru medical permanent, un referent în Compartimentul Implementare Proiecte, un șofer, un inspector din cadrul Compartimentului Urbanism, și un polițist local.

„Solicităm Guvernului României să se gândească la viitorul comunităților locale și să aloce fondurile necesare supraviețuirii și dezvoltării acestora. În condițiile în care aceste posturi care sunt restructurate erau absolut necesare funcționării Primăriei Poarta Albă, vă atragem atenția asupra acțiunilor și hotărârilor promovate de Guvernul PSD care încearcă să închidă primăriile ce au dovedit că sunt competitive”, a mai spus Delicoti.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.