Decebal Făgădău, la întâlnirea cu agenții economici din Mamaia: „Circulația rutieră va fi regândită. În privința lucrărilor, vom fi extrem de fermi!”

Stațiunea Mamaia se pregătește pentru sezonul estival! În acest sens, o nouă întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia a avut loc miercuri, 10 aprilie, la care a participat și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Potrivit edilui, în zona de nord a stațiunii circulația rutieră va fi regândită și se vor institui noi sensuri unice.

„Vom mai amenaja în partea de nord încă o parcare, față de parcarea existentă, care va fi regândită și redimensionată”, a subliniat Făgădău.

Totodată, în cadrul întâlnirii, discuțiile s-au axat pe calitatea spațiului verde și a plajelor din Mamaia, irigare, curățenie, iluminat stradal sau canalizare, o problemă dezbătută a fost cea a șantierelor din stațiune și a regulilor care trebuie respectate: împrejmuire corespunzătoare, curățenie, dezinsecție și deratizare.

„Investitorii trebuie să înțeleagă că orice lucrare se desfășoară în respect față de vecini și față de turiști. Din punctul acesta de vedere, vom fi extrem de fermi”, a precizat Decebal Făgădău.

Potrivit Primăriei Constanța, aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor avea loc și în perioada următoare, astfel încât stațiunea Mamaia să fie pregătită pentru începerea sezonului estival și problemele semnalate de agenții economici să își găsească soluționarea.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *