Daraban (Camera de Comerț): „Cei care nu se vaccinează nu au decât să își deschidă propriile restaurante… HoReCa de pe litoral și-ar putea închide sezonul cu brio”

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), susține că restaurantele, cafenelele și hotelurile au dreptul de a-și selecta clientela, deci și dreptul de a accepta doar persoane vaccinate, salvând astfel un al doilea sezon afectat de pandemie. „Cei care nu se vaccinează nu au decât să își deschidă propriile restaurante și să încerce să se ducă acolo”, spune Daraban.

Sunt unii din HoReCa care sunt pe litoralul Mării Negre care și-ar putea închide sezonul cu brio și sunt cei permanenți în HoReCa care au o sezonalitate de 365 de zile pe an și aceștia probabil vor fi loviți. Am fost și am văzut, în decursul vieții noastre, anunțuri de la fel și fel de restaurante prin care susțin că își aleg singuri clientela, deci firmele din HoReCa  vor avea libertatea de a impune clientelei să se vaccineze, iar cei care nu se vaccinează nu au decât să își deschidă propriile restaurante și să încerce să se ducă acolo. Firmele din HoReCa au aceeași libertate ca și noi, la Romexpo, să își aleagă clientela. Dacă vedem că vine valul 4 putem avea pretenția ca cei care ne calcă pragul să fie vaccinați. Este libertatea noastră ca privați”, a declarat președintele CCIR pentru PS News.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.