Daraban a DEMISIONAT din ALDE și vinovați sunt… constănțenii: „Nu sunt pregătiți să contribuie la o schimbare a modului dezastruos în care a fost gestionat orașul”

Președintele organizației municipale a ALDE, Gabriel Daraban, a demisionat miercuri din partid. Daraban era antrenat de ALDE pentru a fi candidatul formațiunii pentru Primăria Constanța în 2020. Nu s-a mai ajuns nici măcar până la campania electorală, întrucât Gabriel Daraban este copleșit de evoluțiile de pe scena politică românească.

„Motivele ce stau la baza deciziei mele sunt în primul rând legate de derapajul partidului de la o identitate liberală cât și indiferență din partea comunității locale în vederea producerii unei schimbări totale a modului de a face politică și de a gestiona orașul Constanța. Consider că opinia publică constănțeană este puternic dezbinată și nu este încă pregătită să contribuie la o schimbare reală a modului dezatruos în care a fost gestionat orașul nostru timp de 20 de ani. Pe de altă parte, constat cu părere de rău că nici politicienii nu sunt dispuși să lase orgoliile mărunte și să-și direcționeze gesturile și acțiunile politice strict către interesul cetățenilor, pentru schimbarea în bine a vieții în cel mai important oraș românesc de la Marea Neagră. (…) Mă voi implică intens, în continuare, în viață comunității, voi încerca să atrag atenția opiniei publice constănțene ori de câte ori voi constată derapaje ale autorităților locale, încercând să propun soluții benefice”, a motivat Daraban.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.