Daniel Fenechiu, PND: „Singurul partid care și-a manifestat disponibilitatea pentru o colaborare este PSD”

Partidul Național Democrat, unul din multele partide înființate recent în România, se pregătește, la rândul său, de lupta pentru parlamentare. Întrucât PND, înființat și condus de Daniel Fenechiu, nu a convins la alegerile locale din 5 iunie, a început astăzi discuțiile privind strategia viitoarelor alegeri.

Potrivit lui Fenechiu, „singurul partid care si-a manifestat disponibilitatea pentru o colaborare este PSD”. De dreapta de felul său, „în cuget și în simțiri”, Fenechiu s-a arătat dezamăgit de partidele aflate pe respectivul eșichier politic, care „au exclus orice alianța cu PND”.

„Am declarat franc- întrucât cred ca transparenta e esențială in politica, doua lucruri:
1) Singurul partid care si-a manifestat disponibilitatea pentru o colaborare cu PND este PSD.
2) Partidele de dreapta- PNL si PMP, au exclus orice alianța cu PND, propunând soluții individuale pentru anumiți lideri naționali sau județeni ai PND.
Daca vom lua vreo decizie, când o vom lua-o- in cadru statutar, vom face anunțul de rigoare. Pana atunci, nu comentam alegatii..Exista suficienți colportatori care sa o facă..
, a anunțat, miercuri, Daniel Fenechiu.

Pe data de 3 septembrie, într-o discuție cu unul dintre fanii săi, Fenechiu preciza:

Exista discuții atât pe dreapta, cat și pe stanga..E prematur pentru o concluzie, dar e cert ca PND singur are o problema cu pragul (electoral de 5% – n.r.)…, spunea Fenechiu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *