Spread the love

Pe 1 august a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța transmitea către Instituția Prefectului Constanța o analiză privind evoluția și tendințele fenomenului infracțional înregistrat în incinta unităţilor de învăţământ preuniversitar şi în zonele adiacente acestora, în anul şcolar 2018-2019 comparativ cu perioada similară a anului de învățământ 2017-2018.

Documentul, asumat de inspectorul șef al IPJ Constanța, Constantin Dancu, arăta, printre altele, următoarele:

„Conform planului de măsuri sus-menţionat, a fost desemnat câte un poliţist pentru fiecare unitate de învăţământ preuniversitar, care răspunde, în mod direct, de prevenirea şi combaterea fenomenului antisocial specific acestui domeniu.”

În contextul în care personalul Poliției este redus, insuficient și, practic, incapabil să acopere toate problemele din județul Constanța, se pune întrebarea firească: poate IPJ să desemneze câte un polițist pentru fiecare unitate de învățământ?

Reacțiile din Poliția constănțeană, după ce documentul instituției a fost transmis la prefectul Dumitru Jeacă, au fost pe măsură:

„De unde îi ia? Ce dracului, ieri (31 iulie – n.r.) erau doi inși la muncă și o patrulă auto pe toată Secția! Adică patru polițiști și un dispecer! Poate îi clonează! Te apucă dracii! Oare când se oprește din mințit? El și proiectele lui… nu e sănătos la cap! Și dacă am fi toți la muncă în același timp, tot nu ar fi polițiști suficienți pentru fiecare școală! Suntem prea puțini, se minte necontenit!”, a precizat un ofițer dintr-o Secție constănțeană, pentru TOMIS NEWS.

IPJ recunoaște că… A MINȚIT!

Potrivit datelor Inspectoratului Școlar Județean Constanța, numărul total al unităților școlare preuniversitare de stat în județul Constanța este de 475!

În altă ordine de idei, IPJ Constanța a CONFIRMAT pentru TOMIS NEWS faptul că Constantin Dancu l-a mințit pe prefectul Dumitru Jeacă. Potrivit unui răspuns al instituției de miercuri, 14 august, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, în anul preuniversitar 2018 – 2019 au fost desemnați… 174 de polițiști:

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *