Dan Barna, sprijin pentru Stelian Ion și Remus Negoi, la alegerile locale: „Constanța este pur și simplu un oraș controlat de clanuri mafiote”

Președintele USR, Dan Barna, vizitează luni județul Constanța. Spre seară, liderul USR a ajuns în municipiu, în Parcul Tăbăcărie, alături de candidatul Alianței USR – PLUS pentru funcția de primar, deputatul Stelian Ion și președintele USR Constanța, candidat al formațiunii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Remus Negoi.

Barna a arătat că, după alegerile din 27 septembrie, USR – PLUS va aduce în primăriile din țară oameni cu două caracteristici: onestitate și competență.

„Am început ziua în județ, am fost în mai multe localități, în Medgidia, în Ovidiu, în Agigea. 27 septembrie, data alegerilor locale, este cu adevărat importantă pentru România și îndrăznesc să spun că este o dată istorică, pentru că după 27 septembrie USR – PLUS va duce în majoritatea primăriilor din țară oameni cu acele două caracteristici de care avem atâta nevoie: onestitate și competență. Îi susțin pe cei doi candidați la Primărie – Stelian și Remus la CJ, pentru că acest oraș foarte important al României, Constanța, un oraș cu adevărat de top, prin resursa ei extraordinară – Portul și ponderea județului la nivel național merită mult mai mult decât a avut până acum. Constanța este portul României, ce este Rotterdam pentru Olanda. Vi se pare că sunt comparabile cele două? În momentul de față, Constanța este pur și simplu un oraș controlat de clanuri mafiote, controlat de interese care contribuie într-o mult prea mică măsură la ceea ce înseamnă șansa de dezvoltare a județului Constanța și a României. Le spun constănțenilor: pe 27 septembrie să voteze nu doar Stelian Ion președinte (sic!) în Constanța, dar și USR – PLUS la CJ, pe toate listele, în fiecare localitate a județului Constanța. Miza este foarte simplă: este important să aducem oameni noi, competenți în managementului județului. Cu Stelian Ion primar, Constanța va avea șansa să pășească spre acea idee de port european și de oraș modern”, a spus Dan Barna.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *