Dan Barna anunță că REFORMELE promise în campanie se AMÂNĂ până după alegerile din PNL și USR! „La liberali e o competiție cine ne dă nouă mai multe castane”

Au promis reforme ample în justiție și nu numai, însă membrii coaliției de guvernare au ajuns la concluzia că dacă România le-a așteptat 30 de ani de zile, mai poate aștepta încă două luni, cât timp USR și PNL se ocupă de alegerile interne.

Unele sunt mai aproape, altele mai departe. Pentru SIIJ e nevoie doar să dăm bobârnacul de desființare. Unele au fost amânate pentru septembrie, când conducerile partidelor vor fi validate sau schimbate”, a declarat luni Dan Barna.

Vicepremierul Dan Barna a afirmat luni că în PNL este o competiție cine dă mai multe castane USR PLUS. Reacția vine după ce cei din PNL au taxat declarația ministrului Cristian Ghinea, care spunea vineri că formațiunea din care face parte va „ieși de la guvernare dacă se pune problema unui schimb de ministere”.

În PNL este o competiție cine dă mai multe castane USR PLUS. N-am ce să comentez foarte mult. E un lucru pe care îl observăm cu toții. Aștept să treacă luna septembrie când toate cele trei partide au alegeri și apoi să ne întoarcem mai asumat pe programul de guvernare și pe reformele de acolo. Dincolo de asta, sunt elemente de retorică de campanie”, a mai spus Dan Barna.

Viceprimierul Dan Barna, USR, spune că premierul Florin Cîțu nu va face remanieri ca urmare a analizării modului în care s-au cheltuit de către ministere banii alocați prin bugetul pe acest an.

Am văzut și eu postarea premierului, eu nu o citesc în cheia asta. E o posstare care anunță că rectificarea se va discuta cu fiecare ministru. Mi se pare firesc,  e o discuție în coaliție. Nu așa se analizează activitatea unui ministru în funcție de câți bani s-au cheltuit. Decizia se ia prin dialog, cum se iau majoritatea deciziilor”, a concluzionat Barna.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.