DAMNATIO MEMORIAE Lupu l-a „șters” pe Țuțuianu din „istoria” CJC: „A lăsat un mare gol în internet, sper să nu lase și în buget!”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, nu vrea să audă de mandatul 2016 – 2020. Astfel, de pe pagina de Facebook a instituției au dispărut toate fotografiile legate de respectivul mandat, în care președinte a fost Marius Horia Țuțuianu. Dispoziția lui Lupu lasă loc… amuzamentului. După fotografiile cu președintele liberal, apar o serie de informări legate de covid, apoi poze dinainte de 2016, cu prietenii de atunci ai lui Lupu: Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Liviu Dragnea. Acest aspect l-a amuzat teribil pe Țuțuianu, între timp ajuns deputat din partea PSD:

„Am remarcat și eu asta… Ce să zic.. Metehnele omului mic din politică au revenit în Consiliul Județean Constanța! Probabil a avut insomnie, nu putea să doarmă noaptea din cauza asta. Domnul Lupu nu vrea să audă că în județul Constanța s-au investit bani, s-au făcut proiecte, s-au reparat drumuri, persoanele vulnerabile au primit sprijin și consiliere ș.a.m.d. Tot ceea ce s-a construit, pe care domnul Lupu le-a primit „pe tavă”, trebuie trecut în negura istoriei. Nu știe cum se numește procedeul, dar îi spun eu: damnatio memoriae. O practică politică străveche, despre care citim în cărțile de istorie. Domnul Lupu a adus răzbunarea în instituția reprezentativă a județului. Se practica în Grecia antică, în Roma antică, dar în epoca tehnologiei și a transparenței nu mai funcționează. Constănțenii știu ce s-a construit în acest județ. În loc să se bată cu trecutul, îi recomand domnului Lupu să se concentreze pe prezent și pe viitor. Constănțenii au probleme mari și trebuie să le rezolve. Un mare gol a lăsat domnul Lupu în internet. Sper să nu facă la fel și în buget!”, a precizat Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.