DACIA, în proces de rebranding și lansează conceptul unui nou SUV – Bigster

Dacia a prezentat conceptul Bigster, un SUV de 4,6 metri lungime, care anticipează un viitor model în gama constructorului român deținut de Renault. Potrivit companiei Dacia, conceptul Bigster poate fi echipat cu motorizări alternative și hibride, iar dimensiunea interiorului este una dintre cele mai mari din segmentul C.

Bigster nu încorporează elemente cromate sau ornamente cu aspect de aluminiu, dorindu-se a fi un SUV autentic, și găzduiește doar protecții laterale din plastic. Semnătura luminoasă de forma literei Y este prezentă și la farurile și stopurile conceptului Bigster.

dacia bigster2

Dacia, deținută de grupul Renault, ar putea avea un nou logo în 2021. În 2021, marca atacă piața electrică cu Spring, o mașină electrică mică, ieftină. Această noutate nu se va întâmpla singură, deoarece este prezentat și un nou logo Dacia. Mai modern și mai simplu, „DC” este inspirat de DMC, firma celebrului Delorean. De asemenea, ne așteptăm la știri despre viitoarele SUV-uri hibride sau chiar plug-in-uri.

Groupe Renault îşi propune să îşi transforme performanţa. Acum ne concentrăm mai degrabă pe profitabilitate decât pe volume de vânzări, cu o marjă unitară netă mai mare pe vehicul pe fiecare dintre pieţele noastre. Primele rezultate sunt deja vizibile în a doua jumătate a anului 2020, în special în Europa, unde marca Renault face progrese în cele mai profitabile canale de vânzare şi îşi consolidează leadership-ul pe segmentul electric”, a declarat directorul general al grupului Renault, Luca de Meo.

Sandero rămâne pentru al patrulea an consecutiv cel mai bine vândut vehicul pe piaţa de retail. Două dintre modelele istorice ale mărcii, Noul Sandero şi Noul Sandero Stepway, sunt disponibile de la sfârşitul anului 2020. Noile motoare Dacia pe benzină şi GPL, care sunt oferite pe majoritatea gamei sale sub denumirea ECO-G, reprezintă mai mult de 25% din vânzările de vehicule din Europa.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.