CUTREMUR în ALDE: Zeci de filiale județene, DECAPITATE! Gerea: „Pentru Constanța tot căutăm formula perfectă…”

Liderii ALDE s-au reunit, marți, într-o ședință importantă, în cadrul căreia s-au prezentat rezultatele unor sondaje, iar membrii liberal-democrați i-au cerut președintelui Călin Popescu Tăriceanu să candideze la prezidențiale.

Pe lângă acest subiect, Tăriceanu a mai avut o problemă de rezolvat: filialele județene care nu au făcut o figură frumoasă la alegerile europarlamentare. Astfel, Tăriceanu a tăiat în carne vie și… 37 de filiale județene și birourile de conducere au fost desființate, doar 11 filiale rămânând în activitate! Este vorba, în principal, de filialele care au obținut sub 5% în cadrul alegerilor europarlamentare.

Fostul coordonator al ALDE Constanța, deputatul Andrei Gerea, ne-a confirmat măsurile luate și ne-a explicat ce se va întâmpla în continuare cu organizația de la malul mării.

„S-a luat hotărârea să fie dizolvate birourile, președinții – acolo unde au fost alegeri. Urmează ca într-un timp, poate o săptămână, să se discute oarecum și anumiți președinți dacă mai rămân sau nu. Aici nu vor mai fi mulți, probabil. S-au dizolvat birourile tocmai pentru că în multe părți s-au făcut alegeri și organizațiile respective nu au avut rezultate bune și nu au făcut eforturi în campanie. Astfel, se dă posibilitatea președinților să se reorganizeze! La Constanța, biroul este interimar, deci nu este cazul. La Constanța probabil că Popa (senatorul Ion Popa, coordonatorul ALDE Constanța – n.r.) va evalua și el prestația colegilor din birou și va lua măsurile care se impun. Da, va trebui să fie făcute și alegeri la Constanța, dar iată că suntem așa… tot căutăm formula perfectă! Mai e de tras!”, a spus deputatul Andrei Gerea, pentru TOMIS NEWS.

La alegerile europarlamentare din 26 mai, ALDE Constanța a obținut 11.596 de voturi, adică 3,7%.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *