Spread the love

Campania promovată de Primăria municipiului Constanța, „Curăţăm Constanţa noastră!“, a ajuns în cea de a șaptea zi.  Lucrătorii de la salubrizare, cei din cadrul Serviciului de Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa, precum şi angajaţii societăţilor subcontractante continuă acțiunile de curățenie și igienizare.

CITEȘTE ȘI:

Făgădău se laudă că a scos Pomacost la treabă, prin „Curățăm Constanța noastră”

Potrivit Primăriei Constanța, joi, 7 aprilie a.c., muncitorii au tuns iarba în cartierul Tomis II, au cosit și greblat în zona City Park , în parcul din Poarta 6 și în zona Far, au plantat gazon în casete stradale pe b-dul 1 Mai iar în stațiunea Mamaia și în cartierul CET, au tăiat și toaletat arbori. Au avut loc acțiuni de dezinfecție și dezinsecție în zona Casa de Cultură, reparații în cartierul CET și spălări și vidanjări în Poarta 6. Potrivit Primăriei Constanța, lucrătorii de la salubrizare estimează că vor colecta peste 20 de tone de deșeuri din toate zonele în care acționează, după ce, ieri, au strâns 146 de tone în stațiunea Mamaia.

Greblare Tomis II

Voluntarii Carrefour sub coordonarea Greenpact, au răspuns inițiativei „Curățăm Constanța Noastră“ și au participat cu 25 voluntari pentru acțiunea de igienizare din zona Universității Ovidius, b-dul Aurel Vlaicu . Voluntarii au strâns peste 50 de saci cu deșeuri. Și voluntarii Auchan sub coordonarea Greenpact au răspuns inițiativei Primăriei municipiului Constanța și au participat cu 50 de voluntari pentru acțiunea de igienizare din zona peninsulară a orașului, Portul turistic Tomis. Voluntarii au strâns peste 120 de saci cu deșeuri, resturi de mobilier și cauciucuri, oferind un exemplu personal de civism prin implicare activă în protejarea mediului înconjurător.  Deșeurile colectate au fost supuse reciclării de Serviciul Igienă Publică din cadrul Primăriei Constanța.

Vineri, vor continua acțiunile de cosit și greblat în Satul de Vacanță și în parcul de la gară, tăierea și toaletarea arborilor în stațiunea Mamaia, în cartierul CET și Tomis Nord și plantările de gazon în zona gării. Vor avea loc și acțiuni de dezinfecție și dezinsecție în cartierul CET și Brătianu, de spălare și vidanjare în Tomis Nord și reparații în cartierul Brătianu.

Cosire iarba Nicolae Filimon

 

Facebook Comments

2 thoughts on “„Curățăm Constanța noastră”, ziua a 7-a: 20 de tone de deșeuri colectate”

  1. Poate se reuseste si amplasarea unor cosuri de gunoi ca lipsesc in tot orasului.
    Si poate reusesc sa angajeze o firma de curatenie care sa isi faca si treaba nu doar sa incaseze banii.
    Cat despre plaja au obligatia de 12 ani sa ampladeze dusurii si toalete publice gratis, cum este in toata Europa, ca doar stiti cum arata orasele europene. …de ti-e mai mare dragul.
    Poate reuseste noul primar Decebal Fagadau sa schimbe fata orasului si sa ne demostreze ca este un bun gospodar, nu? Ca doar de aceea la-u angajat constantenii !☺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *