„Curățăm Constanța noastră” continuă: toate cartierele vor fi curățate și igienizate

Curățenia generală din municipiul Constanța continuă. În cadrul celei de-a doua ediții a campaniei „Curățăm Constanța noastră”, toate cartierele din oraș vor fi curățate, înfrumusețate și igienizate.

Potrivit Primăriei Constanța, vineri, 8 aprilie a.c., acțiunile de cosit și greblat au continuat în Satul de Vacanță, în zona Far și în parcul de la Gară iar arborii au fost tăiați și toaletați în stațiunea Mamaia, în cartierul CET și în Tomis Nord. Lucrătorii de la salubrizare au acționat în cartierul Abator. În CET și în Brătianu, au efectuat operațiuni de dezinfecție și dezinsecție și tot în cartierul Brătianu au reparat platformele de colectare.

CITEȘTE ȘI:

„Curățăm Constanța noastră”, ziua a 7-a: 20 de tone de deșeuri colectate

Sâmbătă, se va planta gazon în zona Gării, vor avea loc tăieri și toaletări de arbori în stațiunea Mamaia și în Tomis Nord iar în Satul de Vacanță și pe strada Traian, muncitorii vor cosi și grebla. Tot mâine, vor avea loc operațiuni de spălare și vidanjare a platformelor de colectare din zona Gării, Abator și Peninsula și operațiuni de dezinfecție și dezinsecție în cartierul Tomis Nord, Tomis III și stațiunea Mamaia.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.