Cupșa, CANDIDATUL PNL la Primăria Constanța? „Nu e prima dată când mi-aș dori, dar nu accept orice condiții!”

Dintre organizațiile județene de partid, liberalii sunt singurii care se scaldă într-o profundă incertitudine: candidatul formațiunii pentru Primăria Constanța, în 2020, reprezintă un mare semn de întrebare. La PSD lucrurile sunt clare – Decebal Făgădău, la USR la fel – ori Stelian Ion, ori adio Primărie; Vergil Chițac va ieși din nou la bătaie, alți independenți deja se conturează și se cunosc numele lor, doar PNL se uită lung la un sondaj intern care nu clarifică mare lucru, mai ales în contextul în care sunt mulți doritori.

CITEȘTE ȘI:

Printre liberalii care și-ar dori o candidatură la Primăria Constanța se regăsește și Ovidiu Cupșa. Liberal cu state vechi, încă din primele zile ale fragilei democrații românești, Cupșa a avut traiectorii și ascendente și descendente în PNL Constanța. Din altă perspectivă, cea profesională, Cupșa le-a dat peste nas celor din conducerea partidului în anii trecuți în care nu era agreat, fie prin investițiile la CERONAV-ul pe care îl conduce, fie prin recunoașteri și prestații internaționale, astfel că tot timpul a căzut în picioare, fiind, practic, imposibil de scos din orice calcul liberal.

Lider de campanie locală în 2008 și doritor să fie candidat în 2012, Ovidiu Cupșa și-ar dori să intre în cursa pentru Primărie și în 2020.

„Nu este o decizie pe care o iei de unul singur. Eu m-am exprimat disponibilitatea să candidez la Primăria Constanța și în 2008, când am fost șef de campanie și în 2012, dar dacă nu am fost la momentul respectiv agreat de partid, nu am candidat… Având în vedere istoricul pe care îl am, mi-am dorit o candidatură, nu este prima dată când mi-aș dori, dar bineînțeles că nu e o chestiune de pasiune și să mă duc în orice formulă! Este clar! Nu sunt un tip necerebral, în sensul că mi s-a pus o pată și mă apuc de… (…) Stau bine, nu stau prost (în sondajul PNL Constanța – n.r.). Eu sunt convins că, din punct de vedere al imaginii și al activității pe care am depus-o până acum, am dovedit că pot să fiu administrator. Cred că aș putea fi și un bun manager al orașului Constanța. Dar, nu este o decizie pe care o s-o iau oricum, în orice condiții. Nu este o ambiție personală, ci doar din punct de vedere profesional. Nu m-aș înhăma pentru o funcție doar să o fac din ambiție. M-aș înhăma în condițiile în care aș reuși să am o susținere reală și să fac ceva pentru Constanța. În orașul acesta trăiesc, îmi cresc copiii, iubesc orașul Constanța”, a spus Ovidiu Cupșa, pentru TOMIS NEWS.

Evident, liberalii vor găsi, într-un final, un candidat pentru Primăria Constanța, chiar și în contextul în care se vorbește, din nou, de o variantă din afara partidului. Ce va face Cupșa dacă nu va fi el candidatul?

„Eu nu am plecat din PNL niciodată, am fost tot timpul acolo și când mi-a convenit și când nu mi-a convenit. De plecat din PNL nu am plecat… că nu am girat întotdeauna echipele și că am fost mai activ sau mai puțin activ în funcție de cum am considerat că este corect sau incorect după criteriile mele, asta e altceva. Dar, din partid nu m-am retras niciodată. Având în vedere că din martie 1990 nu am plecat, nu aș pleca nici acum. Am mai fost de două ori neagreat de partid, dar asta nu înseamnă că a trebuit să plec”, a mai spus Ovidiu Cupșa, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.