Cum se organizează PSD pentru marele miting: „La fiecare zece oameni, un steag tricolor! Cât mai multe stegulețe mici – TOȚI! Toată lumea îmbrăcată în alb!”

După o intensă bâlbâială privind scopul mitingului PSD, amânat și răs-amânat, social-democrații și-au bătut în cuie o manifestație care și-a pierdut din intensitatea mesajului inițial, dar și din impactul social. Prima dată a fost vorba de familia tradițională, apoi au sucit-o cu susținerea Guvernului, pentru ca, în final, să fie vorba de „susținerea Justiției”. De asemenea, de la milionul de manifestați, s-a ajuns la concluzia că cifra fantasmagorică cerută va duce la practicul jenant și au ajuns la 60.000. Totodată, de la 19 mai s-a ajuns la 9 iunie. În fine, președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat, luni, după ședința conducerii partidului, că sâmbătă, de la ora 20:00, în Piața Victoriei va avea loc un miting pro-democrație.

CITEȘTE ȘI:

Referendumul pentru redefinirea familiei, confiscat de PSD? Parlamentarii au păreri împărțite! Dragnea îi debusolează pe social-democrați, liberalii sunt indeciși, PMP-iștii vor alte subiecte!

În ceea ce privește finanțarea, întrucât un astfel de miting implică costuri uriașe, iar fondurile partidului nu sunt suficiente pentru a acoperi deplasarea, cazarea și alimentația oamenilor, s-a ajuns la concluzia ca banii să fie colectați de la aleșii partidului, respectiv parlamentarii, primarii, președinții de consilii județene și consilierii locali și județeni.

În ultimă instanță, e vorba de organizarea propriu-zisă și TOMIS NEWS prezintă directiva venită de la București pentru toate organizațiile județene, în speță organizația județeană Constanța. Din aceasta reținem că trebuie să existe un steag tricolor la fiecare zece oameni, toată lumea îmbrăcată în alb (de la mijloc în sus) și cu toții trebuie să ajungă până la 18:00!

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Mobilizare grandioasă pentru un deznodământ previzibil: Dragnea, reales la Congresul PSD. Constanța, lovită cu o palmă și mângâiată cu cealaltă

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*