Cum s-a dat Iorguș singur de gol: Candidatul USR de la Mangalia, trimis la înaintare de… PSD

Politica de reformare și de promovare a oamenilor noi și tineri nu se bucură de mare succes în teritoriu. USR calcă în străchini la Mangalia, prin candidatul Dumitru Paris, unde aproape că insistă să nu realizeze mare lucru, politic vorbind, așa cum relatam recent. Detalii, AICI!

Între timp, figurația de politică a USR la Mangalia are și o explicație, pe care a oferit-o tocmai candidatul alianței PSD – ALDE – PNȚCD, Zanfir Iorguș. Amintim că USR a depus, la Mangalia, o listă de două 9 consilieri, dintr-un total de 24, ceea ce denotă mai degrabă o intenție de non-construcție. Concomitent, USR a primit din partea PNL o invitație la alianță, care a fost refuzată. Totodată, USR nu speră la Mangalia la mai mult de doi consilieri. Astfel, prin încăpățânarea de a rămâne în cursă, Dumitru Paris ajută de fapt… PSD. Despre acest subiect, Zanfir Iorguș a precizat recent pentru presa locală că Dumitru Paris este un necunoscut, dar îl admiră pentru curaj și dorința de a schimba ceva. Ciudată admirație pentru un necunoscut

Dumitru Paris (32 de ani), este absolvent al Academiei Navale, dar lucrează într-o instituție controlată de… PSD: SPIT Constanța. De altfel, Paris este constănțean și s-a mutat în Mangalia abia anul trecut.

VA URMA!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *