Cum îl bagă Felicia Ovanesian pe primarul Chițac în belele juridice. Prefectul Coșa s-a luat de cap…

Luna trecută, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a dat de înțeles că nu are chef de glume cu subordonații: a emis o dispoziție prin care toți angajații Primăriei Constanța și ai instituțiilor subordonate sunt încolonați în… pas de defilare, așa cum TOMIS NEWS a relatat în exclusivitate la momentul respectiv.

Marea problemă juridică a dispoziției se află la punctul 5, unde consilierul neremunerat, avocatul Felicia Ovanesian, șeful de facto al municipiului Constanța, a făcut o trăsnaie cât ea de mare, introducând următoarea sintagmă: primarul este exonerat de răspunderea penală sau solidară cu cea a angajaților care nu respectă această prevedere.

O ilegalitate de proporții și tipic Ana Pauker, așa cum mai este numită Felicia Ovanesian. Avocatul, prin respectiva sintagmă, a dorit să-i arate primarului Chițac cât de mult își poate umfla mușchii, numai că Instituția Prefectului Constanța nu a gustat deloc gluma bolșevică și s-a adresat instant Primăriei, solicitând să elimine mizeria în cauză:

raspuns

Felicia Ovanesian deține, din 4 noiembrie, calitatea de consilier onorific al primarului Vergil Chițac, cu atribuţii în materia urbanismului şi a serviciilor publice.

„În această calitate, pentru îndeplinirea atribuţiilor, doamna avocat Ovanesian Felicia are acces la aceleaşi informaţii ca orice alt funcţionar public sau contractual din cadrul primăriei”, ne-au precizat reprezentanții Primăriei Constanța. Este vorba, evident, de o altă încălcare a legii, consilierul neremunerat neavând acces la informații asemenea oricărui funcționar public.

Despre aceasta și multe alte ilegalități comise de consilierul neremunerat, în materiale următoare!

VA URMA!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.