Spread the love

Bubuie nervii între cei doi adversari politici constănțeni, președintele PMP Claudiu-Iorga Palaz și președintele Asociației Constanța Altfel senatorul Vergil Chițac. Cei doi se înțeapă de mai multă vreme, abia așteaptă un moment să se tăvălească bărbătește, iar încă din luna octombrie a anului trecut cei doi au trecut la… instanțe, după cum TOMIS NEWS a relatat la momentul respectiv. Asociația Constanța Altfel a contabilizat aparițiile și problemele publice de la acea vreme ale lui Palaz, ironizându-l atât de tare încât l-au etichetat ca… gibon. Palaz nu a mai suportat ironiile și s-a adresat Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

La CNCD, Palaz a avut câștig de cauză. Pe 21 mai, s-a emis hotărârea nr. 333/08.04.2020 prin care CNCD a obligat „Asociatia Constanța Altfel” reprezentată de Vergil Chițac, să plătească o amendă contravențională pentru faptul că l-a jignit în spațiul public (rețea de socializare) pe președintele PMP, Claudiu Iorga Palaz, folosind în acest sens cuvinte care întrunesc elemente constitutive ale faptei de discriminare în conformitate cu art. 2 alin. 1 și art. 15, OUG 137/2000. Cu acest prilej, lucrurile sunt tot mai clare, dreapta având mari șanse să nu se unifice la alegerile locale, Palaz arătând că victoria de la CNCD reprezintă „încă un cui în sicriul politic al amiralului Chițac.” Palaz nu se bucură de amenda care este, în sine, modică, respectiv 1.000 lei, ci de victoria de imagine.

„Sancțiunea aplicată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării este o dovadă clară a atitudinii distructive față de politica constănțeană și a lipsei de respect față de adeversarii politici. Atitudinea sfidătoare și iresponsabilă față de constănțeni a fost dovedită în timp, acesta sfidând măsurile de prevenire în perioada pandemiei de Covid19, atunci când a băgat în carantină un întreg Guvern, fapt nemaiîntâlnit în istoria României. Îi sfătuiesc pe toți cei care sunt jigniți sau hărțuiți de Asociația lui Vergil Chițac să aibă curajul să se adreseze instituțiilor statului pentru a-l sancționa conform prevederilor legale”, a declarat Claudiu Palaz. 

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *