Cu conducerea decimată, ALDE Constanța a ieșit la curățenie și țipă la Primărie

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe documentele care a decapitat conducerea de la malul mării, că liberal-democrații din Constanța vor să șteargă această pată rușinoasă, așa cum a numit-o deputatul ALDE, Andrei Gerea.

CITEȘTE ȘI:

Learciu a fost DAT AFARĂ din ALDE și și-a PIERDUT funcția de vicepreședinte al CJC! Palaz: „La muncă nu bem cafele!” Gerea: „Nu și-a plătit cotizația de mai bine de jumătate de an. Căutăm înlocuitor”

Astfel, organizația de tineret a fost scoasă la treabă, după cum anunță, sâmbătă, formațiunea:

„Tineretul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) a dat semnalul membrilor organizaţiilor din ţară pentru a participa, pe 15 septembrie 2018 ca voluntari la “World Cleanup Day”, o iniţiativă civică iniţiată în ţara noastră de “Let’s Do It, Romania”. Filialele ALDE Constanța, alaturi de TLDE Constanta, s-au mobilizat în municipiul Constanţa, orasul Cernavodă, orasul Năvodari, orasul Hârşova, precum şi în celelalte municipii si oraşe din judetul Constanta”, anunță TLDE Constanța

Astfel, sâmbătă, la Constanţa, 50 de tineri voluntari de la ALDE s-au aflat în Parcul Tăbăcărie, pentru o acţiune de colectare a deşeurilor şi de igienizare a spaţiului verde. De săptămâna viitoare, OFLDE Constanta ( organizaţia de femei ), alaturi de ceilalti membri ALDE, vor participa la acţiuni similare, pentru a marca „Ziua Curăţeniei”.

O fi bine să te rățoiești la partenerul de la guvernare?

În ciuda problemelor de la nivel local, ALDE se află în alianță cu PSD la nivel național. Asta nu i-a oprit pe cei de la ALDE Constanța să îl tragă pe primarul Decebal Făgădău de mânecă.

„Cu aceasta ocazie, salutăm iniţiativa civică Let’s Do It, Romania şi invităm toţi tinerii să se implice în astfel de acţiuni. Tragem astfel un semnal de alarmă asupra colectării selective şi reciclării – căci acesta este rolul acţiunii “World Cleanup Day”, iar în acelaşi timp, pe plan local, atragem atenţia asupra serviciilor de curăţenie din municipiu Constanta. După cum ştim cu toţii, municipiul Constanţa are un contract cu o companie de salubritate, pentru care se achită o sumă consistentă. Ne aşteptăm, aşadar, ca şi serviciile companiei să fie pe măsură, deşi, în ultima perioadă, situaţia nu mulţumeşte cetăţenii plătitori de taxe şi impozite din Constanţa”, a transmis Gabriel Daraban, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale ALDE Constanţa.

TLDE Constanta 2

CITEȘTE ȘI:

Palaz se revanșează pe ALDE și îl anunță pe Gerea: „Consiliul Județean Constanța va funcționa cu un singur vicepreședinte!” Liberalii sunt de acord: „Asta este soluția!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *