CT BUS tot mai… SMART: A lansat o aplicație pentru planificarea călătoriilor cu autobuzul

Compania de transport în comun a municipiului a lansat aplicația CT BUS, un ghid de călătorie disponibil pe telefoanele mobile, cu instrucțiuni pas cu pas, de la cea mai apropiată stație de autobuz până la cea mai simplă metodă de a ajunge la destinație.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit unui anunț de marți al CT BUS, primii care au testat-o au fost tinerii din cadrul proiectului „Constanța Capitala Tineretului din România”, invitați special pentru a-și spune părerea cu privire la utilitatea aplicației mobile. Aceștia au avut parte chiar de o demonstrație live la sediul CT BUS și s-au declarat încântați de caracteristicile disponibile.

fagadau ct bus

Prezent la eveniment, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău i-a încurajat pe tineri să vină cu propuneri și sugestii pentru îmbunătățirea continuă a aplicației.

„Vă mulțumesc, faceți un lucru foarte bun pentru că vedeți, testați și apoi dați feed-back”, a spus Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

„Este o facilitate la care noi lucrăm de multă vreme dar este perfectibilă. De aceea sunteți voi aici, chiar vă rog să vorbiți cu prietenii vostri și să le spuneți că oricând suntem deschiși la critici constructive și orice sugestie pe care o aveți este foarte importantă pentru că voi sunteți utilizatorii, a precizat directorul general al CT BUS, Bogdan Niță.

nita ct bus

Aplicația CT BUS este concepută pentru a face transportul public ușor de utilizat, atât în municipiul Constanța cât și în stațiunea Mamaia și oferă toate informațiile necesare pentru a ajunge la destinația propusă:

  • Când vine următorul autobuz?
  • Care este cea mai apropiată stație de autobuz?
  • Care este cea mai simplă și rapidă modalitate de a ajunge la destinație?

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

• Verificarea timpului de așteptare în stație pentru linia aleasă;

• Vizualizarea rutei, a poziției reale a autobuzului ce urmează să sosească în stație, cât și a numărului acestuia;

• Identificarea tuturor stațiilor din imediata apropiere printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație (cu timpul de așteptare aferent);

• Instrucțiuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real, din punctul A în punctul B;

• Cele mai recente notificări: schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic. Aplicația ajută și la găsirea unei rute alternative;

• Posibilitatea salvării locațiilor în secțiunea ,,Favorite’’;

• Achiziționarea biletelor de transport public prin SMS;

• Vizualizarea tuturor instrucțiunilor și în limba engleză.

CT BUS roagă călătorii să transmită orice sugestie cu privire la funcționarea aplicației, astfel încât aceasta să poată fi îmbunătățită. Aplicația CT BUS este disponibilă pentru Android și IOS, cât și în versiunea web.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *