CT BUS: Din atelierul de vopsitorie, la… șoferie

Niciodată nu este prea târziu să îți îndeplinești un vis, iar cu multă perseverență și curaj, totul este posibil.: „M-am simțit în stare, m-am simțit puternică și iată că acum sunt la volanul autobuzului”, spune Georgeta Oprea, angajată CT BUS care după 14 ani petrecuți în atelierul de vopsitorie a hotărât că este momentul să facă o schimbare și să  își îndeplinească visul de a deveni șofer de autobuz.

nita georgeta oprea

„Situația familială nu mi-a permis să fac asta până acum. Muncesc de la 16 ani ca vopsitor auto, deci am o vechime de 35 de ani. De 14 ani am intrat în familia CT BUS și tot timpul, după ce ieșeam din tură, stăteam pe lângă colegii șoferi ca să învăț de la ei. Am luat toate cele 3 categorii, C,D,E, toate atestatele. Am studiat toate traseele, toată organizarea, am muncit mult. Prima oară când m-am urcat la volanul autobuzului și am plecat în cursă m-am simțit în lumea mea. Este tot ceea ce mi-am dorit. Nu este greu să îți schimbi meseria, chiar și la 53 de ani. Dacă există pasiune, nimic nu este greu”, a spus George Oprea.

Georgeta Oprea se alătură astfel celorlalte 10 femei care conduc autobuzele CT BUS.

„Doamna Oprea este o femeie foarte curajoasă care a decis după 14 ani să își schimbe jobul de la vopsitorie la volanul autobuzului. Noi o admirăm foarte tare și sunt sigur că se va descurca foarte bine pe traseu”, a spus directorul general al CT BUS, Bogdan Niță.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *