Spread the love

CT BIKE propune utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport alternativ, într-un oraș aflat în continuă expansiune și dezvoltare, unde nevoia de fluidizare și chiar reducere a traficului auto se face resimțită tot mai mult, arată, marți, reprezentanții municipalității. Astfel, recordul folosirii bicicletelor îl deține un constănțean care a a efectuat anul acesta nu mai puțin de 128 de trasee. În total, în 2020, de când a repornit sistemul, au fost  efectuate aproape 30.000 de trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 50 de minute.

Pe lângă cele 11.968 de persoane care si-au făcut anul trecut un card CT BIKE, anul acesta încă 2883 de constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita un astfel de card.

„Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00). Amintim faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale. Vă recomandăm să respectați normele elementare de igienă atunci când folosiți bicicleta!”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *