Cseke Attila (Sănătate), despre RESTRICȚIILE de Sărbători: „Nu vor fi zile uşoare! Infecţia asta nu circulă în societate, circulă în persoane…”

Ministrul Sănătății – Cseke Attila spune că nu există, deocamdată, o prognoză pentru evoluția covid în luna decembrie, însă, consideră că responsabilitatea fiecărui individ poate să îmbunătăţească perspectiva astfel încât să avem sărbători liniștite.

Cum vom avea sărbători sfinte depinde în primul rând de noi, de noi toţi, de fiecare individ. Aici nu există atitudinea în care unii spun eu sunt doar unul singur. Nu, din fiecare om suntem cei 20 de milioane sau 18 milioane, responsabilitatea fiecărui individ poate să îmbunătăţească această perspectivă sau să agraveze printr-o atitudine care duce la creşterea infectării.„, a declarat Cseke Atilla, la Antena3.

Infecţia asta nu circulă în societate, circulă în persoane, e între persoane. Deci fiecare dintre noi trebuie să avem grijă. Sigur mai sunt două luni, dar nu vor fi zile uşoare, nici săptămâna aceasta, nici săptămânile următoare. Categoric, toţi ne dorim să avem sărbători liniştite şi în familie. Nu avem o prognoză până în decembrie. Oricum prognozele trebuie privite cu un anumit echilibru.”, a mai spus ministrul interimar al Sănătății.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Cseke Attila (Sănătate), despre RESTRICȚIILE de Sărbători: „Nu vor fi zile uşoare! Infecţia asta nu circulă în societate, circulă în persoane…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *