Cseke Attila anunță că PNDL nu s-a oprit: „Am făcut chiar astăzi o astfel de plată”

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, la Brăila, că plăţile pe PNDL nu s-au oprit, precizând că cursul acestei zile s-a făcut o astfel de plată în valoare de peste 134 milioane lei.

Plăţile pe PNDL nu s-au oprit, Ministerul Dezvoltării a făcut chiar astăzi o astfel de plată. Din 134,7 milioane lei, 4,7 milioane lei vin în judeţul Brăila, din care 2,7 milioane lei vin în municipiul Brăila, pe modernizare străzi cartierul Pisc”, a declarat Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării a dat asigurări că nu este cazul să fie întrerupte lucrările la obiectivele realizate pe PNDL, având în vedere că există banii necesari pentru plata acestora. Ministrul Cseke Attila a vizitat vineri câteva obiective din Brăila, între care două proiecte finanţate de Compania Naţională de Investiţii şi aflate în derulare, respectiv Bazinul Olimpic de Înot şi Oficiul de Cadastru, unde se derulează o lucrare de amenajare clădire birouri, un proiect POR care vizează Consolidarea, restaurarea, conservarea şi punerea în valoare a Bisericii „Bună Vestire” Brăila şi Podul suspendat peste Dunăre. Cseke Attila a avut o întâlnire şi cu primarii din judeţ, cărora le-a prezentat Programul Naţional de Construcţie de Creşe, care prevede construirea a sute de creşe noi în toate judeţele ţării.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *