Cseke Attila: „Administraţia publică locală va fi inclusă în a doua etapă de vaccinare”

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunţat miercuri că membrii şi angajaţii autorităţilor publice judeţene şi locale vor putea fi vaccinaţi în a doua etapă a campaniei de vaccinare din România, conform unei propuneri făcute de Ministerul Dezvoltării şi adoptate de Guvern. Pe 15 ianuarie a demarat a doua etapă a campaniei de vaccinare în România, în care se vor putea vaccina – după personalul din unităţile medicale – membrii şi angajaţii Guvernului, ai Administraţiei Prezidenţiale şi cei din aparatul statului. Propunerea iniţială a Guvernului nu viza şi autorităţile publice locale şi judeţene, arată un comunicat de presă al UDMR.

„Autorităţile publice locale şi judeţene au un rol important în dezvoltarea comunităţilor locale, fapt pentru care Ministerul Administraţiei a luptat pentru interesele comunităţilor locale şi în timpul organizării celei de a doua etape de vaccinare”, a afirmat Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării a făcut miercuri prima doză a vaccinului anti COVID-19, cât şi alţi membri ai Guvernului şi cei doi vicepremieri Dan Barna şi Kelemen Hunor.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *