Crușoveanu (PNL): „Sper ca laudele liderilor naționali să se concretizeze în sprijin pentru Constanța, nu să fie doar mângâieri și bătăi pe spate”

Cele mai frumoase victorii sunt alături de echipă”, susține marți deputatul liberal constănțean Marian Crușoveanu, care face o scurtă radiografie a recentei conferințe județene a PNL Constanța. Deputatul Bogdan Huțucă a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației județene, în ciuda unor ieșiri neinspirate ale lui Mihai Lupu sau Vergil Chițac, doi liberali de conjunctură electorală. Dincolo de aceste momente delicate, există un nucleu în PNL Constanța, care ține la… echipă. Astfel, Crușoveanu – component al echipei în cauză – transmite faptul că discursurile de la Constanța ale liderilor naționali ai partidului trebuie să se concretizeze în… proiecte pentru județul nostru:

Mulțumesc tuturor primarilor, consilierilor locali și județeni, colegilor și membrilor PNL care au contribuit la cele mai frumoase victorii pentru filiala PNL Constanța. Alături de președintele Bogdan Huţucă, PNL Constanța a devenit una din cele mai apreciate filiale la nivel național. Acest lucru a fost confirmat în toate discursurile susținute de către cei prezenți săptămâna trecută la Constanța: Ludovic Orban, Florin Cîțu, Gheorghe Flutur, Antonel Tănase, Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Emil Boc, Ionel Dancă. Sper că laudele lansate de toți aceștia să se materializeze și în proiecte de susținere pentru județul Constanța, nu să ne fi ales doar cu mângâieri și bătăi pe spate.La alegerile locale de anul trecut, la Constanța a fost cea mai frumoasă victorie din toată România, pentru că, după aproape 20 de ani, PNL a învins regimul ermetic instituit de PSD. Pe de altă parte, vreau să mulțumesc, în mod special, colegilor care mi-au acordat șansa de a fi secretarul general al filialei Constanța și de a continua în această funcție, precum și președintelui Bogdan Huțucă! Alături de colegii mei, voi continua să promovez proiecte care sunt de interes pentru județul Constanța și voi fi ghidat, ca și până acum, de responsabilitate, decență și bun simț, astfel încât să putem oferi o imagine nouă a politicii locale constănțene. Continui mandatul de secretar general cu următorul motto: Constanța, orașul în care viața merită trăită! PNL Constanța rămâne loial constănțenilor, pentru ca orașul nostru să fie în echipa învingătoare!”, a transmis deputatul Crușoveanu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *