Crușoveanu (PNL) face apel la ÎMPĂCAREA între Cîțu și Orban: „Vă rog, OPRIȚI-VĂ! Adversarul nostru este pandemia!”

Deputatul liberal constănțean Marian Crușoveanu și-a pierdut răbdarea cu luptele interne din PNL și nu mai este dispus să asiste la acest măcel între președintele Florin Cîțu și fostul președinte, Ludovic Orban. Ruptura în tabăra liberală are efecte profunde, până la cel mai simplu membru. De altfel, este de înțeles ieșirea publică a lui Crușoveanu și din prisma faptului că se produce o ruptură și între… colegii parlamentari, Bogdan Bola fiind, de exemplu, cel planificat pentru viitoarea formațiune politică a lui Orban, dacă partidul s-ar scinda într-un final. În acest al 12-lea ceas, deputatul Crușoveanu face apel la… împăcare:

Domnule Cîțu, domnule Orban, În aceste momente de criză sanitară, România are nevoie de un PNL puternic, rațional, responsabil și mai ales unit! Domnule Cîțu, vă revine, atât dumneavoastră, cât și altor lideri de la centru, misiunea de a încerca, cel puțin, reconcilierea taberelor din PNL, pentru a da României un guvern stabil, care să ajute țara să depășească multiplele crize prin care trece astăzi. Domnule Orban, plecarea din grupul parlamentar al PNL nu este o soluție serioasă și responsabilă. PNL are nevoie de o voce critică, din interiorul partidului, nu din afara sa. Căci în afara PNL sunt destui adversari. În plus, gândiți-vă că vocea tuturor celor care au făcut ”partidulețe” parlamentare peste noapte, au contat doar atât timp cât au fost în Parlament. Vă dau doar 3 exemple din ultimii ani: Oprea, Tăriceanu, Ponta. În loc să căutați fărâmițarea PNL, fiți acel lider care are tăria de caracter și poate trece peste un moment greu, atât pentru PNL, dar mai ales pentru România. Valul 4 al pandemiei a paralizat sistemul medical, România trecem prin de criză de proporții. Este simplu să aruncam ”carcasa” atunci când nu ne convine dar avem responsabilitatea să scoatem România din această situație dificilă indiferent de costul electoral, cu un PNL unit, alături de români și mai puțin cu ochii pe sondaje. De asemenea, mă adresez și celor de la centru care, zilele acestea, continuă să alimenteze și să prelungească împărțirea PNL-ului între buni și răi. Logica de tribalism, de canibalism și de narcisism politic ne duce direct pașterea lui Platon. Vă rog, opriți-vă! Adversarul nostru este pandemia”, a transmis deputatul Crușoveanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Crușoveanu (PNL) face apel la ÎMPĂCAREA între Cîțu și Orban: „Vă rog, OPRIȚI-VĂ! Adversarul nostru este pandemia!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *