Crușoveanu (PNL): „Dacă guvernarea – cu oricine ar fi – nu se traduce în dezvoltarea județului Constanța, o putem considera PĂGUBOASĂ”

Trăim vremurile unei noi realități politice. Dacă PNL era majoritar în coaliția cu USR, acum lucrurile s-au schimbat: PNL este minoritar în coaliția cu… PSD. Evident, vor fi și efecte pe plan local, însă liberalii constănțeni susțin că vor continua colaborarea cu USR, chiar dacă PSD preia în forță toată situația. În fața acestei realități, deputatul liberal Marian Crușoveanu consideră că, indiferent de coloraturile politice, trebuie să rămână în picioare proiectele relevante ale județului: Alternativa Techirghiol, Spitalul Regional, Spitalul Nou de Pediatrie, investiții în fiecare localitate din județul nostru, anularea taxei pe podurile dunărene, investițiile din Portul Constanța, dezvoltarea rețelelor de drumuri, apă și canalizare ș.a.m.d.

„Cât de mulțumit sunt de negocierile pentru formarea coaliției de guvernare și care este mesajul meu pentru alegătorii PNL? Aceasta este provocarea lansată de un portal de știri din Constanța. Iată răspunsul: Vreau ca alegătorii PNL să știe doar un lucru și anume că pe plan local, se va continua colaborarea cu USR, iar noi, cei de la PNL Constanța, vom urmări strict agenda de investiții care aduc un trai mai bun pentru fiecare locuitor din acest județ. Negocierile au rezolvat un fapt extrem de necesar, în momentul de față: terminarea crizei guvernamentale. După aproape două luni, astăzi știm clar că în următoarele zile, România va avea un guvern învestit în Parlamentul României. Acest lucru înseamnă cel puțin siguranță, stabilitate pentru fiecare român, astfel încât multiplele crize prin care trece astăzi România să poată fi gestionate de un guvern cu puteri depline. Vreau să văd guvernarea care urmează doar prin prisma intereselor locuitorilor județului Constanța și mă aștept să văd cât de interesați vor fi și colegii din PSD să susțină aceste interese, la nivel guvernamental. Mă refer aici la Alternativa Techirghiol, Spitalul Regional, Spitalul Nou de Pediatrie, investiții în fiecare localitate din județul nostru, anularea taxei pe podurile dunărene, investițiile din Portul Constanța, dezvoltarea rețelelor de drumuri, apă și canalizare, mai ales că, în următoarea perioadă, vor deține unele ministere. Cu oricine am guverna, dacă guvernarea nu se traduce în dezvoltarea județului Constanța, o putem considera păguboasă. Spre exemplu, fostul ministru Vlad Voiculescu a tăiat, de pe lista de priorități, Spitalul Regional din Constanța, fostul ministru al transporturilor a ignorat Alternativa Techirghiol. Cu alte cuvinte, dacă se ignoră investițiile atât de necesare, înseamnă că sunt ignorate, cu desăvârșire, problemele acute locale. Personal, voi fi mulțumit atunci când voi vedea că locuitorii din județul Constanța au un spital dotat și modern, atunci când Alternativa Techirghiol va fi complet funcțională, atunci când gazele vor ajunge în casa fiecărui constănțean, când apa și canalizarea nu vor fi lux. Da, atunci voi spune că sunt mulțumit”, a transmis deputatul Crușoveanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.