Crușoveanu (PNL) anunță că a fost emis certificatul de urbanism pentru „Alternativa Techirghiol”, drumul expres spre sudul litoralului

Consiliul Județean Constanța a emis certificatul de urbanism pentru realizarea drumului expres spre sudul litoralului, Alternativa Techirghiol, proiect al deputatului PNL, Marian Crușoveanu:

A fost emis certificatul de urbanism pentru „Alternativa Techirghiol” O veste bună pentru toți cei care așteaptă realizarea drumului expres spre sudul litoralului. Consiliul Județean Constanța a emis certificatul de urbanism, ceea ce înseamnă încă un pas mare în realizarea acestui drum extrem de important. Voi urmări acest proiect îndeaproape și vă voi ține la curent cu evoluția acestuia, pentru că este un angajament asumat al PNL față de dumneavoastră. Consider că investițiile în infrastructura rutieră vor aduce beneficii și avantaje suplimentare. Nu doar că ne putem deplasa în siguranță și mai rapid dar vor fi și beneficii de ordin economic și de protejare a mediului. Mai puțin timp în trafic înseamnă mai mult timp pentru familie și cei dragi sau mai multe ore pe plajă pentru cei care ne vizitează în sezonul estival. Investițiile de orice natură în județul Constanța sunt esențiale, căci astfel putem depăși unele decalaje, pe care le-am simțit cu toții, față de vestul Europei. Și Constanța poate fi o capitală europeană! Şi nu doar vara!”, a transmis deputatul Crușoveanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.