Cristinel Dragomir, despre Vergil Chițac: „Un comunist și un securist. Cum credeți că a ajuns șef la Academia Navală”?

Consilierii județeni s-au reunit, marți, în cadrul unei ședințe extraordinare, ultima în actualul format. Mai avem câteva zile până la alegeri, iar consilierii județeni au votat ultimele proiecte. Vorbind despre contracandidatul lui Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), vicepreședintele cu atribuții de președinte al CJC, Cristinel Dragomir, a spus că nici dacă nu ar fi fost membru PSD nu ar fi votat cu Chițac, pentru că „este comunist și securist”.

„Faceți mișto de mine? Asta e întrebare de grădiniță. Ar însemna să îmi bat joc de mine. Cum adică? Fac campanie PSD-ului și nu votez cu PSD? Nu am mai auzit-o pe-asta până acum. Dar, ca să știți sigur, și dacă nu eram membru de partid nu l-aș fi votat pe Chițac niciodată! Eu am făcut și liceul militar, eu știu caracterul comandanților, vă zic atât: și comunist și securist! Nu avea cum să fie șef la Academia Navală, eu știu că am făcut și liceul militar și Institutul și nu l-aș fi votat pe Chițac nici dacă… dacă nu aș fi avut treabă cu PSD, eu personal nu l-aș fi votat niciodată pe Chițac! Tot discutăm toată anatema asta, PSD sunt comuniști, securiști, când ei (PNL – n.r.), de fapt, vin și oferă un comunist! Păi, băi, dacă tot țipi și ești ipocrit, ești ipocrit, ne-ai dovedit și „la revedere!” (…) Suntem la 26 de ani de la Revoluție, asta cu comunismul e o temă falsă, cei care au suportat-o și o duc în continuare sunt cei de la PSD, dar cel puțin în funcțiile importante nu am mai avut (comuniști – n.r.), n-aș vrea să mai comentez la capitolul ăsta. Văd că nu mai folosesc în temă acum (PNL – n.r.) în campanie, probabil se întoarce împotriva lor!”, a spus Cristinel Dragomir.

„Dacă sunt plecați, înseamnă că nu sunt acasă!” 

Vicepreședintele CJC a vorbit într-o aproximativă limbă română și despre prezența la vot, care, în prezent, se vehiculează că va fi una scăzută la alegerile de duminică.

„La ora actuală, în județul Constanța, minim 20% sunt plecați! Eu știu… toată lumea spune că în afara granițelor țării lucrează patru milioane de români sau sunt plecați. Dacă sunt plecați, înseamnă că nu sunt acasă, la locale nu votează! Deci, prezența e oricum chiar dacă e 40-50-60% e de fapt cam 70-80%”, a mai spus Dragomir.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.