Spread the love

Consilierii județeni s-au reunit, marți, în cadrul unei ședințe extraordinare, ultima în actualul format. Mai avem câteva zile până la alegeri, iar consilierii județeni au votat ultimele proiecte. Vorbind despre mandatul său de aproximativ doi ani și de activitatea în instituție, vicepreședintele CJC, Cristinel Dragomir, a precizat că legislația trebuie schimbată din temelii.

„Dacă în viitor nu se schimbă legislația din temelii, este cea mai mare problemă care o avem toți din administrație. Suntem legați de mâini și de picioare. La ora actuală, administrația publică județeană e ca un soft așa, nu ai voie să faci nimic, trebuie doar să execuți, adică… Toată legea ar trebui să se schimbe și să dea putere autorității publice locale în sensul de autoritate, pentru că la ora actuală CJ nu are pic de autoritate, dar are responsabilități imense. Când am rezolvat problema cu persoanele cu copiii cu dizabilități încadrați în învățământ ș.a.m.d. vreau să spun că am făcut așa, pe cârca noastră, sunt curios ce se va întâmpla la un viitor control de la Curtea de Conturi. (…) Eu care știam cu ce se mănâncă președintele CJ, pot să spun că n-am fost surprins, eu știam la ce să mă aștept, pentru că știu ce poate să facă președintele și care sunt atribuțiile. Am știut la ce mă înham. Mi-am dat toată silința, că nu pot să mă plâng, nu-mi convine pot să plec oricând… eu chiar m-am străduit să-mi fac treaba așa cum trebuie și cred că mi-am făcut datoria onorabil. Asta e părerea mea, acuma rămâne să aprecieze fiecare”, a spus Cristinel Dragomir.

Referitor la situația fostului președinte al CJC, Nicușor Constantinescu, Dragomir nu a dorit să facă prea multe comentarii.

„Nu comentez, îl trăiesc și mai mult decât trăiesc ce să spun? Dom-le… și cu Nicușor Constantinescu și cu Cristinel Dragomir și fără Cristinel Dragomir și fără Nicușor Constantinescu, viața la CJ merge înainte, să nu creadă cineva că e de neînlocuit. Eu am știut ce am de făcut, m-am străduit să le fac bine, cu echipa mea de aici…”, a mai spus Cristinel Dragomir.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *