Cristinel Dragomir a răbufnit: „Se găsesc tot felul de tâmpiți care susțin că o familie poate fi formată din doi bărbați sau două femei”

Consilierul județean Cristinel Dragomir (PSD) a răbufnit, luni, în privința discuțiilor referitoare la legiferarea căsătoriilor persoanelor de același sex.

Curtea Constituțională se va reuni pe 29 noiembrie pentru a decide dacă transmite sau nu întrebările solicitate de avocați către Curtea Europeană de Justiție.

Avocatul cuplului Relu Adrian Coman și Robert Clabourn Hamilton au solicitat judecătorilor CCR că solicite o poziție din partea Curții Europene de Justiție, care să definească termenul de căsătorie.

Luni, Cristinel Dragomir a avut o poziție tranșantă.

„Nu am vrut sa fac comentarii despre normalitatea ca intr-o familie sa fie un barbat, o femeie si cati copii o vrea Dumnezeu. Dar cum in ultima vreme albul nu mai e alb, negru nu mai e negru, se gasesc tot felul de tampiti care sustin ca o familie poate fi formata din doi barbati sau doua femei + copii. FRATILOR ! Pe lumea asta doar ce e bun face rod. Asa ca atunci cand doi sau doua vor putea face copii poate am mai intelege, pana atunci La revedere! Ca sa se stie , sunt unul din cei 3.000.000 de semnatari!”, a spus Cristinel Dragomir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*