Cristinel Dragomir a DEMISIONAT din funcția de consilier județean

Fostul președinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța, până în 2016, Cristinel Dragomir, a demisionat din funcția de consilier județean. Social-democratul și-a prezentat, sâmbătă, demisia la partid.

Colegii săi nu vor să discute prea mult despre această intenție, sugerându-ne doar: „bănuim că din motive personale”.

Dragomir și-ar fi dorit, înainte de campania electorală pentru alegerile locale de anul trecut, să fie președinte al CJC și, în contextul în care partidul nu i-a oferit garanții în proporție de 100%, a cochetat la un moment dat și cu Partidul România Unită.

Tensiuni în PSD din cauza listelor pentru Parlament. Darie și Dragomir la PRU?

Intenția de plecare s-a evaporat și Dragomir a rămas fidel PSD Constanța până sâmbătă, când a demisionat din funcția de consilier județean.

„Da, este adevărat. Motivele o să le spun când o să vin la ultima ședință. Am depus demisia la Consiliul Județean dar am informat și partidul, că așa e civilizat”, a spus Cristinel Dragomir, pentru TOMIS NEWS.

„Nu-mi doresc decât ca cei ce mă vor urma să fie mai dedicați județului decât am fost eu , mai eficienți și cel mai important să fie bine intenționați”, a completat Dragomir și pe o rețea de socializare.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.