Cristian Radu, scos „pe interval” de un elev: „Nu putem merge în tabăra pentru premianți. Oare doar copiii ai căror părinți îl votează pe domnul primar beneficiază de această ocazie?”

Eroare de procedură la autoritățile din Mangalia? Se pare că acestea au omis să aplice corespunzător o hotărâre de consiliu local, întrucât un elev, premiant, susține că nu poate beneficia de tabăra destinată premianților pentru că nu este domiciliat în municipiul condus de Cristian Radu:

Asociația Elevilor din Constanța reacționează vehement cu privire la această situație. Președintele Alexandru Manda consideră că domiciliul nu poate condiția o recompensă.

„Asociația Elevilor din Constanța a luat la cunostinta cu stupoare despre acest fapt, iar daca faptele se dovedesc a fi reale este extrem de grav. O recompensa, financiară sau in natură nu poate fi condiționată de domiciliul celui care îndeplinește criteriul de bază pentru acea recompensă. Vom lua legătura cu autoritățile locale din Mangalia pentru a discuta despre aceasta situație, iar dacă se dovedește a fi real vom sesiza autoritățile în drept”, a spus președintele AEC, Alexandru Manda, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*