Crin Antonescu rămâne în afara politicii. „Sunt mai BINE ca niciodată! Nu regret nimic!”

Fostul președinte PNL și al Senatului, Crin Antonescu, a declarat la „Marius Tucă Show” că partidul a ajuns în punctul în care era firesc să ajungă și că prin noua formulă de conducere „a revenit într-o poziție ceva mai durabilă”.

De vreme ce așa au mers lucrurile, înseamnă că așa era normal să fie. Tot ce pot să spun este că eu cred că acum, dupa un anumit ocol, PNL și-a revenit totuși într-o poziție ceva mai durabilă în formula asta. Dacă eu aș fi fost cel care să pot să potrivesc aceste pahare de șampanie care sunt congresele unor partide, cred că aș fi făcut ce s-a întâmplat acum mai repede și mai demult. Mai ales mai repede. Eu am citit în presa românească expresia unei mari suferințe, că n-a fost concurență la congresul în care s-a ales dl Ciucă. Dar au fost tancuri care să interzică să candideze altcineva? E jale mare că nu știu, nu le place unor dl Ciucă. Foarte bine, poate să-ți placă, poate să nu-ți placă. Dar care erau până la urmă, fără supărare, acele personalități izbitoare, copleșitoare, ale PNL care au fost oprite de niște forțe oculte să facă istorie acum? Eu cred, deci, că pe formula asta, cu generalul Ciucă premier și înțeleg că se profilează Lucian Bode secretar general – pe care îl cunosc și despre care am o impresie foarte bună, mi se pare foarte potrivit pentru asta – partidul este în formula pe care el o poate avea acum.”, a spus Crin Antonescu.

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, a declarat că se simte mai bine ca niciodată după ce a ieșit din politică, loc în care mereu a avut o anumită stinghereală.

„Mă gândeam (la retragerea din politică) încă din prima zi în care am intrat. Vorbesc foarte serios. În permanență am avut o anumita stinghereală, pentru ochiul cunoscătorului s-a văzut, nu eram ca peștele în apă și în permanență m-am autoamăgit așa mulți ani, vreo 25. Hai și asta ca să avem un capăt, ca să avem o stație. Nu regret, nu regret nici c-am stat, nu regret nici c-am plecat, dar deloc”, a spus Antonescu. „Sunt foarte bine, sunt mai bine ca niciodată”, a adăugat el.

Crin Antonescu a adăugat că, paradoxal, cu cât avansezi în politică, cu atât ai mai puțină libertate să faci ce vrei.

Eu ca să fiu sincer și cât am făcut politică am încercat să fac numai ce voiam eu, numai că nu poți face chiar numai ce vrei tu. Paradoxal, poate unii nu știu, am făcut mai mult și mai întreg ce voiam eu câtă vreme nu am fost președinte în partidul în care cu onor am servit. Cu cât ești mai sus pe scară ești mai puțin liber în sensul ăsta aproape boem, de fac ce vreau. Cu cât reprezinți mai mulți oamenei, nu poți să faci ce vrei”, a afirmat acesta.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *