Creșele din Constanța, în proces de modernizare

Primăria Municipiului Constanța desfășoară lucrări de modernizare, reabilitare și mansardare a creșelor aflate în administrarea municipalității, anunță, marți, instituția. Este vorba despre lucrări complexe care presupun modificări interioare și exterioare, schimbarea instalațiilor termice, sanitare și electrice, mansardare și modernizare energetică, amenajarea curților interioare și dotarea cu echipamente de joacă la creșa nr. 1 „Delfinașul”, nr. 2 „Căsuța Spiridușilor” și nr. 5 „Lumea Poveștilor”.

„Noi investim în creșe pentru creșterea calității și a capacității. Avem un număr limitat de locuri și toate creșele noastre anul acesta au intrat într-un proces de modernizare, nu doar de reabilitare. Am aprobat închirierea unui spațiu pentru creșă, pentru că nu avem unde să ducem copiii pe perioada lucrărilor”, a spus primarul Decebal Făgădău.

Prin lucrările care vor fi executate la aceste unități, numărul locurilor din creșe va crește semnificativ. În prezent, în cele 6 creșe administrate de Primăria Municipiului Constanța sunt înscriși aproximativ 450 de copii. Potrivit municipalității, lucrările de modernizare și extindere vor dura aproximativ 12 luni.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *