Covid – 19 lovește în Consiliul Județean: Țuțuianu, în autoizolare, Palaz preia atribuțiile

Una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a fost depistată astăzi pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Dată fiind această situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacți direcți ai angajatei se vor autoizola la domiciliu.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra și dumnealui în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz.

„Precizăm că toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare. Așa cum era normal a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Constanța, cea care va efectua controlul  epidemiologic de rigoare”, au transmis reprezentanții CJ.

„Vreau să îi asigur pe constănțeni că va fi asigurată continuitatea în instituția Consiliului Județean Constanța și că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor și de soluțiile pentru rezolvarea acestora. În așteptarea rezultatului testului, voi ține în permanență legătura cu domnul vicepreședinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

În această după amiază a început activitatea de dezinfecție în CJ, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *