Spread the love

Primăria Municipiului Constanța montează în aceste zile, în toate zonele din oraș, 3.000 de coșuri noi de gunoi, 1.000 de băncuțe și 200 de dispozitive pentru deșeuri canine. Operațiunea a început deja, prima oprire a fost făcută în Parcul Tăbăcărie unde angajații de la Serviciul Amenajări Urbane au instalat 100 de coșuri noi de gunoi și 200 de bănci. Băncuțe noi și coșuri de gunoi vor fi montate și în celelalte parcuri din oraș, pe aleile de promenada, în stațiile RATC, dar și în alte zone unde este necesar. Investiția pentru bănci și coșuri se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI:

Bani europeni pentru Primăria Constanța. Ani Merlă: „Nu vom mai avea întârzieri la proiecte”

„Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat și un număr de 200 de dispozitive pentru deșeuri canine, în valoare de peste 370 de mii de lei. Acestea sunt dotate cu punguțe de unică folosință care pot fi utilizate, în mod gratuit, de către toți proprietarii de câini care își plimbă animalele prin parcuri sau pe aleile de promenadă. Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi dar și disponibilă pentru deșeuri canine. Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!“, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Continuă montarea noilor indicatoare cu denumirea străzilor. Primăria Constanța achiziționează peste 1.100 de plăcuțe stradale

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *