Spread the love

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) anunță, în noaptea de marți spre miercuri, faptul că al 11-lea și al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) sunt următoarele: 

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilație atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. 

„Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.”, au precizat reprezentanții GCS.

Cazul 12: Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat că la ora 20:00 erau confirmate 794 de cazuri de coronavirus, cu 32 mai multe cazuri de cazuri decât raportarea făcută la ora 13:00.

Pe același subiect:

MANIFEST: Apel la TRANSPARENȚĂ! Guvernul să PUBLICE COMPLET datele privind evoluția pandemiei de coronavirus

Persoanele de peste 65 de ani, păsuite de MAI. Vela anunță izolare obligatorie cu… o mulțime de excepții

Încă TREI DECESE. Bilanț, la nivel național: 11 pacienți infectați cu coronavirus, au murit

Cursă CONTRACRONOMETRU pentru echipamente medicale! Orban: „Am avut contracte care NU au fost onorate”

Klaus Iohannis: „Va fi instituită IZOLAREA OBLIGATORIE printr-o Ordonanță Militară”. Armata, scoasă ÎN STRADĂ!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *