Coronavirus: Primăria a început dezinfecția locurilor de joacă

Primăria Constanța anunță, miercuri, faptul că a început dezinfecția locurilor de joacă din municipiu. Potrivit municipalității, acțiunea se realizează împreună cu echipaje ale Direcției Generale Poliția Locală.

CITEȘTE ȘI:

„Dezinfectantul se aplică prin pulverizare, are efect bactericid, fungicid și virucid și este lăsat să acționeze 60 de minute, timp în care polițiștii locali asigură perimetrul. Această operațiune se va desfășura zilnic la toate locurile de joacă din oraș. Primăria Municipiului Constanța face un apel către întreaga populație să respecte cu strictețe normele de igienă și să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate”, au precizat reprezentanții municipalității.

Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID-19 pot apela numărul 0800.800.358

Totodată, Primăria, prin Direcția Generală de Asistență Socială, desfășoară zilnic vizite în cartierele din oraș pentru a-i informa pe locuitori despre riscurile infectării și răspândirii noului coronavirus.

Reprezentanții Serviciului de Asistență Medicală Comunitară au ajuns astăzi și la locuitorii de pe strada Semănătorului pe care i-au informat despre măsurile de igienă care trebuie respectate cu strictețe în această perioadă, dar și despre simptomele infectării cu noul coronavirus.

Locuitorii din zonă au fost sfătuiți să se spele des pe mâini, să anunțe autoritățile și medicii de familie în cazul în care rude sau cunoștințe care lucrează în Italia se întorc acasă și de asemenea, să informeze cadrele medicale în cazul în care se simt rău.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *