CORONAVIRUS a pătruns în… politica din Constanța! VIDEO Decebal Făgădău VS. Stelian Ion

Consilierii locali municipali s-au reunit, miercuri, în ședința în cadrul căreia au dezbătut și adoptat bugetele de venituri și cheltuieli ale instituțiilor aflate în subordine, dar și bugetul municipiului.

Administrația s-a intersectat din nou cu politicul și nimic nu a scăpat înțepăturilor politice, de la sport la sănătate și de la educație la dezvoltare, bugetul a trecut pe sub furcile caudine ale dezbaterii mai degrabă electorale.

CITEȘTE ȘI:

Înainte de această ședință și de votul final, deputatul USR Stelian Ion a organizat o conferință chiar pe treptele Palatului Administrativ, unde, printre altele, a punctat faptul că Spitalul de Boli Infecțioase Constanța este subfinanțat, o măsură a municipalității deloc binevenită, pe fondul unor viroze care s-au abătut recent asupra județului și a amenințării pe care o reprezintă… coronavirus:

CITEȘTE ȘI:

În cadrul ședinței Consiliului Local, s-a ridicat din nou tema finanțării Spitalului, iar primarul Decebal Făgădău a vorbit despre faptul că prezența coronavirus nu se confirmă la Constanța, deși au existat astfel de speculații în ultimele zile. De asemenea, Făgădău a formulat un amendament prin care a suplimentat bugetul Spitalului cu 324.000 de lei:

Liberalii au votat… împotrivă!

La votul pentru acest amendament, s-au înregistrat 15 voturi pentru, 9 împotrivă și o singură abținere, a liberalului Bogdan Barață. Făgădău i-a felicitat pe liberali pentru votul dat, apreciind ironic: Nu vreți să alocăm pentru coronavirus?

După votul din Consiliul Local, directorul general al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, Stela Halichidis, a declarat că în municipiul Constanța NU există suspiciuni de infecție cu noul de tip de virus și că în unitatea medicală sunt internate multe persoane bolnave de gripă, dar nici una care să prezinte suspiciuni de infectare cu coronavirus.

„Avem în Constanța patru persoane din Sri Lanka ce lucrează aici de 4 luni, care de atunci nu au mai părăsit orașul și care acum prezintă simptomatologie de gripă. Acestea nu sunt internate în spital. În schimb, avem internată o persoană din județ care a venit din concediu din Singapore și care e bolnavă de gripă. Nimic mai mult“, a punctat Stela Halichidis.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *