Coronavirus a lovit la Autoritatea Navală. Anchetă epidemiologică demarată de DSP Constanța

În data de 12 august a.c., trei persoane care lucrează în cadrul Autorității Navale Române au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alți doi angajați ai instituției au fost pozitivați. În acest sens, se poate considera că avem de-a face cu un focar COVID-19 în ANR, anunță joi DSP Constanța.

Direcția a pornit o anchetă epidemiologică extinsă, pentru a se identifica toți angajații care au fost în contact direct cu cele cinci persoane confirmate pozitiv. Cei care vor fi considerați contacți direcți vor intra în carantină la domiciliu pentru următoarele 14 zile și vor fi testați, în eventualitatea în care vor prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus. În acest moment, ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.

Totodată, DSP Constanța confirmă două cazuri de infectare COVID-19 și la Curtea de Conturi. Un caz a fost confirmat pe data de 11 august, iar cel de-al doilea ieri, 12 august. Fiind vorba de două cazuri, nu a fost declarat focar COVID-19 la instituție. Ancheta epidemiologică este în curs, condusă de DSP Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.