Corina Martin, întrebări pentru prefect: „Putem să facem campanie electorală?”

Candidatul independent pentru Camera Deputaților, Corina Martin, a adresat Instituției Prefectului Constanța o serie de întrebări în ideea clarificării modalității în care se poate desfășura campania electorală, dat fiind faptul că municipiul este carantinat. Concret, Corina Martin dorește să știe dacă echipele de campanie se pot desfășura… pe străzi. O inițiativă identică a avut zilele trecute și PMP Constanța.

Întrebările Corinei Martin:

1. Candidații la funcția de parlamentar și echipele de campanie electorală pot efectua deplasări pe raza municipiului Constanța?

2. Candidații la funcția de parlamentar și echipele de campanie se pot deplasa în alte localități din județul Constanța, afectate sau nu de măsura carantinării, penru a putea desfășura campania electorală pe străzi?

Consider că este necesară o clarificare publică de urgență a modului în care se va desfășura campania electorală în perioada imediat următoare, deoarece prevederile legale în vigoare nu stabilesc clar aceste aspecte, iar întârzierea răspunsurilor dvs publice pe acest subiect afectează grav modul de derulare a campaniei electorale”, a precizat Corina Martin.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.